Forord sesongen 2018 – 2019

2018–2019

Først får jeg på alle medlemmenes vegne, få takke for en fin sesong 2017–2018. For egen del ble det flere besøk i naboklubbene enn året før. Det og besøke hverandre er både nyttig og lærerikt. Man stifter nye bekjentskaper, utvider horisonten og ikke minst ser hvordan de andre klubbene driver sin virksomhet. Jeg gjentar, kansje til det kjedsommelige for noen, men det bør sies, en stor takk til alle medlemmene som møter opp hver møtekveld og gjør det mulig og drive en frimerkeklubb. Skulle det ikke skje så mye en møtekveld, så er det det, med en frimerkeprat, over en kopp kaffe, som også fester grepet om kvelden, og når det samtidig er en kveldsauksjon, så er kvelden perfekt. Hvor mange er det som har startet på nye områder det siste året? Det bør være noen i allefall, for det er med på og gjøre at vår horisont utvider seg, og samtidig tilfører klubbene mulighet til å ha flere forskjellige objekter på kveldsauksjonene, noe som vi ser har bedret seg over tid. Det er ikke bare klassiske merker på auksjonene, men mye «rart» og det gjenspeiler seg i budene som kommer. Støtt opp om auksjonene og utlodningene, for det er endel av det som tilfører penger i klubbkassa. Alle klubbene har hatt årsmøte og jeg tar meg den frihet (igjen) og takke alle som kler klubbenes styreverv. Noen kommer og noen går, men de fleste sitter år etter år, og det står det respekt av, men litt nytt blod engang imellom er så absolutt av det gode.

Når det gjelder foredragsholdere så er vi så heldige at vi har noen i kretsen vår, men skulle flere av dere ha noe på lager som dere kan dele med oss andre, så ta kontakt med klubben du er medlem av, og da er ikke veien lang til neste klubb og foredrag. «Vi gleder oss».

Da gjenstår det bare og legge til å si at jeg håper frimerkeåret som ligger foran oss, blir like fint som det vi har lagt bak oss. Takk for mange fine klubbkvelder kjære filatelister, og ha en fortreffelig sommer. Vi sees i August, til nye spennende auksjoner og en prat over kaffekoppen!

Ole-Fredrik Olsen
Sandefjord Filatelistklubb

Legg igjen en kommentar